MLE - Logisztikai Évkönyv 2015 előkészítése

2014.05.10 13:39

A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) az elmúlt évek hagyományainak megfelelően ebben az évben is, immár 20. alkalommal kiadja a hazai tudományos és gyakorlati eredményeket bemutató Logisztikai Évkönyvét.


A Logisztikai Évkönyv 2015 című kiadvány előkészítése elindult: az MLE várja azoknak a gyakorló szakembereknek és tudományos kutatóknak a jelentkezését, akik a logisztika területén elért tudományos eredményeiket, gyakorlati megvalósításaikat kívánják bemutatni. A téma elfogadását és az elkészült anyagok bírálatát – független lektorok bevonásával – a szerkesztőbizottság koordinálja.

 

A tanulmányoknak szigorú formai és tartalmi követelményeket kell teljesíteniük. A tanulmányok nyelve: magyar vagy angol.

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével lehet (e-mailben vagy faxon), 2014. május 15-ig.

A szerkesztőbizottság május végén küld értesítést a javasolt téma elfogadásáról és a formai követelményrendszerről. (A tanulmányok leadásának végső határideje 2014. augusztus 15.)

További információt ad: Varga Bálint szerkesztő az alábbi elérhetőségen: b.varga@mle.hu

 

A jelentkezési lap itt elolvasható

 

Süti beállítások frissítése